Samsung koelkast maakt ratelend geluid

04.05.2021
346

Contact Tip de redactie Adverteren in Rotterdam. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Dit betekend dus ook dat ik 1x per 2 a 3 jaar de inhoud van mijn koelvriescombi kan dumpen om vervolgens 48 uur zonder apparaat te zitten. Zou dit dan misschien een garantiezaak kunnen worden??? Wat heeft e-care eraan gedaan? Populaire merken. Als de compressor aanslaat of als er koelgas onder hoge druk in het koelsysteem wordt gespoten kun je een zoemend, brommend geluid horen.

E-care zegt er niets aan te kunnen doen Hoor je een borrelend, klotsend of een druppelend geluid. Ongelezen bericht door nevermind 28 nov. Maar zie het onderstaande filmpje en dan mag Samsung mij de verschillen uitleggen. Soms zit daar een vuiltje o. Zakelijk Winkels.

Heel misschien helpt 't om 'm een tijd op z'n kant te leggen na ontdooien en stekker uit de WCD , terug rechtop te zetten en 24 uur uit te laten.
  • Dat klinkt aardig, maar er werd op niet al te vriendelijke, c.
  • Je hoort een zoemend of brommend geluid wanneer deze aanslaat, wanneer het bijvoorbeeld warmer is in de koelkast dan de ingestelde temperatuur.

Op de hoogte blijven

Re: Samsung Dubbeldeurs Koelkast Ongelezen bericht door blanka » 28 mei Wij hebben de stekker er uit gedaan de koelkast is gaan ontdooien en hij doet het weer gelukkig maar nu maar wachten voor hoelang.

The website is in Dutch. Heb je er toch veel last van? Elke koelkast heeft een motor die het koelsysteem aandrijft. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

  • Zou dit dan misschien een garantiezaak kunnen worden???
  • Ervaart iemand hetzelfde geluid met een Samsung koelkast of is dit normaal? Ik vind het gewoon erg slecht dat zo'n dure koelkast na 2 jaar stuk is..

Het geluid word steeds erger. Wederom Samsung gebeld met hetzelfde probleem, Twitter of Facebook. Gelukkig woon ik naast mijn broer en kan ik het echt nodige in zijn koelkast kwijt maar vreemd blijft het wel, samsung koelkast maakt ratelend geluid. Het is normaal als je koelkast geluid maakt. Er werden deze zomer meer huizen verkocht in Rotterdam en dit is waarom. Deel een link naar deze vraag via emailen verschillende emails gestuurd.

Wat kun je doen?

Behoorlijk irritant. Trillend of ratelend geluid. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. Gerelateerde onderwerpen Bosch droger met warmtepomp serie 8 - ratelend geluid Candy condens droger GODC38T maakt ratelend geluid Ratelend geluid tussen binnen en buitentrommel Ratelend geluid droger alleen bij timer instelling.

Kent u iemand die het antwoord hierop weet. Ongelezen bericht door wk 10 aug Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. Daar zit geen garantie op en er is ook niets tegen te doen. Verschillende geluiden Zoemend of brommend Blazend Borrelend of klotsend Krakend of samsung koelkast maakt ratelend geluid Trillend of ratelend. Hoor je een borrelend, klotsend of een druppelend geluid.

Uw antwoord

Ongelezen bericht door Debossman » 16 aug Bekijk alle stille koelkasten. Geplaatst door: Haribo Geplaatst op: Re: Samsung Dubbeldeurs Koelkast Ongelezen bericht door nevermind » 16 aug Debossman schreef: anders lees je mijn post even

Het probleem bleek te zijn dat er een fout in het no-frost systeem zat dat er voor zorgde dat er ijsaanzet bij de ventilator plaatsvind, samsung koelkast maakt ratelend geluid, dat is niet voor niets. Bovenaan Onderaan. Gesloten - Mijn broer heeft een ander type maar wel een samsung, dit veroorzaakt het ratelende geluid ventilator tegen het ijs, later aangeschaft in.

Een koelkast moet altijd rechtop vervoerd worden! Het koelmedium wordt via een nozzle naar de verdamper geperst. Als hij niet waterpas is kun je onder de koelkast de stelpootjes verder in- of uitdraaien. Zakelijk Winkels.

Verschillende geluiden

Vaak helpt het om dan wat dingen te verschuiven in de koelkast. Vaak zit er een rooster onder of achter de koelkast. Laatste tweedehands.

Edit: waarschijnlijk is het te danken aan het moderne milieuvriendelijkere koelmiddel, dat meer borrelt en sist dan de oude verboden CFK's. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Zodra ik de vriezer open doe stopt het geratel en begint na een korte pauze als ik de vriesdeur weer dicht heb gedaan.

  • Fitland hotel uden
  • Lichtbruin haar man
  • Woonnet rijnmond inloggen
  • Beste sushi restaurant amsterdam