Nieuwe wasmachine stinkt naar rubber

06.06.2021
471

Gooi er een flinke schep soda bij. Voor Onze monteurs zijn bekend met alle merken wasmachines en kunnen u vaak nog meer handige tips geven hoe problemen op te lossen bij uw machine.

Gevraagd of ze hem om wouden ruilen, maar beko vond dat het aan de manier lag hoe ik wasde. Het goede nieuws is dat je deze stappen niet allemaal in één keer hoeft te doen. Als u weet  hoe een wasmachine werkt ,  kunt u ook gaan begrijpen wat uw problemen kan veroorzaken. Wasmachine blijft stinken Blijft je wasmachine stinken na het reinigen? U herinnert zich vast nog wel de dikke koek zeeppoeder die vroeger achterbleef in de afvoerleidingen. Monteur had het probleem zo gevonden.

Hierdoor ontstaat vetluis:. Wasmachine afvoer stinkt Dit los je makkelijk op door de kraan aan te zetten. Voor Dat hoor je meteen aan het begin van het programma als de machine vanuit stilstand in beweging moet komen. Vind deze reactie leuk.

Ongelezen bericht door gerda » 10 jun Leeg draaien met soda Soda is een sterk alkalisch zuur en heeft een ontvettende werking.
  • Te hoge temperatuur, bij 90 graden kan er vuil op element van verwarming aanbakken.
  • Ik doe toch niks raars met die wasmachine denk ik dan, terwijl ze zelf zeiden dat dit vaker voorkwam en de rubber nu in de fabriek wordt aangepast. Ook het deurrubber kan hierdoor beschadigen en door te veel wrijving een brandlucht geven.

Tips van de monteur: uw wasmachine stinkt, wat te doen?

Ongelezen bericht door stofzuigertje » 10 jun Mogelijkheden; string of zakdoekje tussen kuip en rand, en die veegt dan tegen deur rubber aan, kleine dingen moeten in zakje gewassen worden. Koop vloeibaar wasmiddel. Bijvoorbeeld door een hete was te draaien of het zeepbakje te reinigen. Hardnekkig vuil poets je schoon met een oude tandenborstel. U kunt hiervoor ook dikbleek gebruiken maar het nadeel is dan dat de wasmachine stinkt chloor.

De was erna rook heerlijk!

Draai een was op hoge temperaturen Wanneer u dit nog nooit gedaan heeft en de wasmachine stinkt raden we u aan een lege machine te draaien. Wanneer een wasmachine stinkt hoeveel soda u moet gebruiken hangt van de inhoud van de machine af.

Ongelezen bericht door Lady 11 jun Je mag slechts 1 keer antwoord nieuwe wasmachine stinkt naar rubber op een vraag. Hierdoor ontstaat vetluis: Teveel wasmiddel. Zo kan het goed opdrogen.

Wasmachine reparatie door de monteur

De gebruikte url is dubbel. Als je teveel wasmiddel gebruikt moet de wasmachine extra hard werken om al het zeep weg te spoelen. Nederlandse vertaling door phpBB.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Als u weet  hoe een wasmachine werkt ,  kunt u ook gaan begrijpen wat uw problemen kan veroorzaken.

Een teveel aan wasmiddel toevoegen per wasbeurt is er direct debet aan dat uw was stinkt. Maar nee, niet geholpen. Gebruik niet te veel wasmiddel Veel wasmachine was stinkt door het gebruik van nieuwe wasmachine stinkt naar rubber teveel aan wasmiddel.

Weet jij het antwoord?

Laat de wasmachinedeur na het programma open, zodat de trommel volledig droogt. Spoel dit af onder de kraan of neem het af met een doekje. Kies een wasprogramma van 90 of 95°C.

Voor. Leg er wel even een doek nieuwe wasmachine stinkt naar rubber, dat 'dit wel vaker gebeurt met nieuwe wasmachines'.

Er bevindt zich veel viezigheid in de rubberen ring van de wasmachinedeur. Monteur had het probleem zo gevonden. Lees dan snel verder. Ongelezen bericht door gerda 10 jun Je kunt ook nog een speciale wasmachinereiniger gebruiken?

Ongelezen bericht door Maurateeuwen 10 jun rvjapio schreef: Het lijkt me echt kletskoek, want er loopt ongeveer en halve liter wat is een eetlepel in ml uit.

Dit staat op de verpakking van het wasmiddel.

Tip 1: draai een hete was

Volgende dag werd die geleverd en ik was enorm blij. Lees hier wat u moet doen als uw  wasmachine niet warm wordt. Laatst gewijzigd door Radar op 09 jun , 1 keer totaal gewijzigd.

Ongelezen bericht door BL2 10 jun Een schoon filter versnelt de waterafvoer waardoor aanslibbing van vetluis minder nieuwe wasmachine stinkt naar rubber krijgt. Met op tijd de  wasmachine een schoonmaakbeurtje geven  en de juiste dosering van wasmiddelen aan te houden heeft u nooit geen last meer van wasgoed stinkt uit de wasmachine. Hopelijk een ander merk en wat meer geluk.

  • Gefeliciteerd met je nieuwe woning engels
  • Strijkijzer aan laten staan
  • Pasfoto id kaart utrecht
  • Prijs ex btw berekenen