Ns trein kaart kruidvat

03.06.2021
381

Mieke Holleman schreef:. Dus graag zou ik mijn geld terug willen ontvangen. Ik wil gewoon een dagkaart dat ik zonder bibbers kan genieten van mijn hobby.

Je moet om 4 uur UIT de trein zijn. Ook zijn de treinkaartjes alleen geldig binnen Nederland. Aangezien het je ontraden wordt om met de trein te reizen, vraag ik mij af of ik een dagkaart kan ontvangen die langer geldig is zodat ik als we weer mogen reizen we alsnog gebruik kunnen maken van deze aanbieding. Looptijd verkoopperiode: NS Dagretour actie: Bestemming naar keuze. Ik geef toen, voor veel reizigers is het verschil niet bekend. Dikke kans dat in de kerstvakantie weer een Jongerentoer wordt aangeboden door NS.

Nightjet rijdt niet in november 28 okt In de winkel is het sowieso geen probleem. Zeker voor de iets langere afstanden levert dit goedkope treinkaartje voor alleen een enkele reis je een forse besparing op. Dit ondanks mijn grote vertrouwen in Treinreiziger. Overzicht goedkope ns trein kaart kruidvat oktober De optie om voor een 2x enkele reis te kiezen is zichtbaar tijdens het bestellen.

Goedkoop 1e klas treinkaartje.

Wel benadrukt het spoorbedrijf dat het momenteel erg druk is bij de Klantenservice. Emmashley schreef:. Is het inmiddels al gelukt?
  • Hi, ik heb een vraag.
  • Video: ICNG herspoord 19 okt Ook deze keer werden de treinkaartjes weer met stapelkorting aangeboden.

Enkele reis NS

Anoniem schreef:. De Kruidvat treinkaartjes zijn vanaf maandag 17 februari weer verkrijgbaar bij Kruidvat! Spoordeelwinkel hanteerde voor deze aanbieding een soort van stapelkorting:. Een ideaal treinkaartje dus voor mensen die niet terug hoeven te reizen.

Kitty schreef:. Als je ze godverdomme nodig hebt zijn ze niet te krijgen. Wat mij betreft positief dat er dit keer een reeks van complimenten binnen komen.

  • Of andersom: Tukkers die eens een dagje Amsterdam of Den Haag willen doen.
  • Brown schreef:.

Moet ik dat dan eerst doen op willekeurige datum, om daarna nog te kunnen reizen. Voor mij nu heel onduidelijk. Looptijd verkoopperiode: NS Dagretour actie: Bestemming naar keuze. Kruidvat is eigendom van Trekpleister! Treinkaartjes Actievandedag NS Dagretour.

Kruidvat Treinkaartjes (februari 2020)

De Kruidvat treinkaartjes die eerder in februari en maart zijn verkocht blijven heel geldig. Alle goedkope treinkaartjes in één overzicht Ben jij op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Treinkaartjes Actievandedag Enkele reis.

Dat meldt Kruidvat.

Spoordeelwinkel hanteerde voor deze aanbieding een soort van stapelkorting:? Is al vermeld dat een identieke actie ook te koop is bij Trekpleister, ns trein kaart kruidvat. Alleen als je door vertraging op het spoor dit niet lukt, mag je de reis afmaken.

Nightjet rijdt niet in november 28 okt Eerste Eurostar bijna leeg vertrokken naar Londen.

Naar welke treinkaartjes actie ben jij op zoek?

Ria St. Maria en Ton Joris schreef:. Molenaar schreef:. Deze keuze heb ik ook vaak gemaakt : een retour invoeren : van Breda of Vlissingen naar Buitenpost. De Kruidvat treinkaartjes zijn geldig bij vrijwel alle vervoerders.

Blog Reisverhalen. Ook ns trein kaart kruidvat voorjaar kon je bij NS weer de  Seizoensretour  aanschaffen. Ik geef toen, voor veel reizigers is het verschil niet bekend. Marco schreef:. NS Dagkaart acties. De lol is er meteen vanaf. Annemiek schreef:. Ook deze keer werden de treinkaartjes weer met stapelkorting aangeboden.

Mag ook zonder te vloeken. Je reist goedkoop met de trein, waarmee een dagje weg betaalbaar wordt.

Laatste nieuws

NS Dagkaart. Ria schreef:. De Kruidvat treinkaartjes zijn vanaf maandag 17 februari weer verkrijgbaar bij Kruidvat! Goedkope treinkaartjes enkel reis.

Heusinkveld schreef:. Daarnaast geldt: wie zijn treinkaartje toch al heeft verzilverd maar niet is gaan reizen, kan via de NS Klantenservice contact opnemen en een nieuwe voucher krijgen. Internationale trein.

  • Hoeveel gram kalkoengebraad per persoon
  • Hari verhoeven op tv
  • Vu amsterdam open dag parkeren
  • Grappige tekst uitnodiging verjaardag kind