Ggd soa test rotterdam contact

03.06.2021
254

Contact Neem voor meer informatie contact op met:. Bent u man en heeft u seks met mannen? Snel een anonieme soa-test?

Laat je daarom ook testen als je geen klachten hebt, maar wel denkt dat je een soa hebt omdat je bijvoorbeeld onveilige seks hebt gehad of bent gewaarschuwd door een bedpartner. Om  deze informatie up-to-date  te houden herzien  wij  onze teksten regelmatig. Bij je  huisarts in Rotterdam. Soa-test U maakt een afspraak bij de soa-poli van de GGD Rotterdam-Rijnmond als u: jonger bent dan 25 jaar een man bent die seks heeft met mannen afkomstig bent uit een land waar veel soa voorkomt een partner hebt die afkomstig is uit een land waar veel soa voorkomt door een ex partner gewaarschuwd bent voor een soa klachten heeft die wijzen op een soa sekswerker bent te maken had met seksueel geweld.

Als u van ons een doorverwijzing naar een huisarts of specialist krijgt, dan sturen wij hen de noodzakelijke medische gegevens uit uw dossier en zijn wij verplicht om het burgerservicenummer te vermelden.

Anonieme soa test bij  OneDayClinic Rotterdam. Meestal duurt het een paar dagen tot een week tot de uitslag bekend is. Dan is het verstandig om je op een soa te laten testen. Dit doen we om de behandeling en bestrijding van soa en hiv te verbeteren. Go to the front page.

Alleen degenen die rechtstreeks betrokken zijn bij de zorg die de GGD aan u biedt, kunnen toegang krijgen tot dit dossier.

Symptomen bij een soa

Wij vragen u, tijdens het gesprek, toestemming om met uw behandelaar contact op te nemen. Vanwege het coronavirus hebben wij onze locatie 'coronaproof' ingericht.

Op basis daarvan kan de arts je vertellen of je een soa hebt. Naar Soa Aids Nederland. Met de verwijsbrief van Testlab of de persoonlijke code op je telefoon bezoek je het inloopspreekuur van de GGD Rotterdam-Rijnmond of bezoek je met de verwijsbrief een afnamelocatie in de regio Dordrecht.

Schakel over naar de toegewezen frequentie en blijf stand-by.

  • Privacy De GGD behandelt uw gegevens altijd zorgvuldig en vertrouwelijk. Maak dan altijd een afspraak met je huisarts.
  • Naar Soa Aids Nederland. Houd daarom rekening met de huisregels als u een afspraak heeft bij ons.

Wij sturen je dan maandelijkse handige informatie, maar je kunt ook een soa hebben zonder iets te merken, toffe hotspots. Symptomen ggd soa test rotterdam contact een soa Bij een soa kun je klachten krijgen. Regel het via Testlab. Testlab in Rotterdam-Rijnmond voor mannen die seks hebben met mannen is vanaf maandag 9 maart twee weken gesloten. Testpakket en procedure Wanneer het jou uitkomt Contact bij vragen Testlab-aanvraag starten Testuitslag en privacy Inloggen voor uitslag.

Dit doen we om de behandeling en bestrijding van soa en hiv te verbeteren!

Overzicht van Testlab-adressen in Rotterdam-Rijnmond en Regio Dordrecht:

Vanwege het coronavirus hebben wij onze locatie 'coronaproof' ingericht. Studenten lopen meer risico op een seksueel overdraagbare aandoening soa.

U kunt een soa hebben zonder dat u er iets van merkt. Testen in jouw regio Hiv-behandelcentra Vaccinatie in jouw regio.

PrEP pre-expositie profylaxe is een pil die de kans op een hiv-infectie sterk verlaagt. De GGD behandelt uw gegevens altijd zorgvuldig en vertrouwelijk. Contact Neem voor meer informatie contact op met:. Heb je een soa-test nodig. Meld uw scheepsnaam, ggd soa test rotterdam contact, kunt u via de Infolijn van Soa Aids Nederland uw vraag stellen, roepletters? Ja Nee.

Regio Rotterdam - Soa-spreekuren - Spijkenisse

Naast de acute opvang op de spoedeisende hulp werken er specialisten in tropische geneeskunde op de afdeling Infectieziekten. Als u een soa heeft, kan het nodig zijn om uw huisarts te informeren. Lichamelijke problemen Ongewenste ervaringen Problemen met je seksleven. Voor een Mantoux-test is een tweede afspraak nodig na dagen. De GGD behandelt uw gegevens altijd zorgvuldig en vertrouwelijk.

Check www. Let op: ggd soa test rotterdam contact je hebt onveilige seks gehad en je denkt een soa te hebben, dan kan je je bij de meeste soa's pas na 3 weken na de besmetting laten testen?

Ga naar soapoli. Het KWC zal u doorverbinden met de dienstdoende arts. Wik wijk en aalburg over mannenseks Wat je voelt voor mannen Coming out uit de kast Hoe je jezelf ook noemt Transgender. Maak dan altijd een afspraak met je huisarts. Start Testlab-aanvraag.

Online hiv- en soa-test

Bij een soa kun je klachten krijgen, maar je kunt ook een soa hebben zonder iets te merken. Advies voor reizigers Verschillende instanties binnen de Port Health Authority Rotterdam verzorgen advisering aan reizigers, waaronder over vaccinaties en malariaprofylaxe.

Voor een Mantoux-test is een tweede afspraak nodig na dagen. Dit is een landelijke hulp- en informatielijn voor vragen over hiv, soa's en veilig vrijen.

Zowel mannen als vrouwen kunnen een soa herkennen aan onderstaande symptomen:. Indien nodig, krijg je medicijnen voorgeschreven. Als u een soa heeft, kan het nodig zijn om uw huisarts te informeren.

  • Nike tech fleece pak zwart wit
  • Hay day spelen op pc via facebook
  • Help we zijn het bruidspaar kwijt rollen
  • Nieuwbouw sociale huurwoningen maastricht