Waterige afscheiding zwanger forum

04.05.2021
218

Van Minion1 In Babynamen. Ik was aan't lezen op de website van de verloskundige waar ik me ga aanmelden en daar stond dat er alleen voor dringende zaken direct gebeld moest worden.

Emma Van Minion1 In Babynamen 61 4 dagen.

Babykalender Hoe oud is je baby? Bedankt alvast voor reacties. Herkent iemand dit? Ik heb hetzelfde, maar ben nu al iets geruster. Dan heb ik het idee dat ik ongi ben zo vloeibaar is het dan.

Maand 4. Is afscheiding. Groetjes Karin. Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Mijn zwangerschap.

  • Login of registreer om te kunnen reageren. Die afscheiding ken ik.
  • Alles over de babyuitzet. Discussie in ' Zwangerschap ' gestart door adi , 29 jan

Cookies en privacy

Zo vroeg is volgens nog geen sprake van vruchtwater er is nog niet eens placenta , dus dat zal het wel niet zijn.. Dus als je nu geen afscheiding hebt is het echt geen vruchtwater! Plas gaat soms alle kanten op!

Het was helder van kleur en het rook niet…. Ik ga dit laten testen als ik woensdag bij de gyn ben. Schuldig voelen teleurstelling geslacht Van Bloemenleven In Geslacht van je baby 65 4 dagen.

Wat is dat toch de laatste tijd met al die teleurstellingen over het geslacht. Het is trouwens kleurloos af en toe een beetje geel en geurloos, allebei de waterige afscheiding zwanger forum cyclus 25 dagen. Sinds november gestopt met pil, lijkt gewoon net water. Groeikalender Hoe oud is je kind? Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen. Laatste reactie.

Header menu

Heb ik ook behoorlijk erg. Als je vliezen zijn gebroken zal het vruchtwater blijven komen. En misschien zelfs wat druppels urine, nu je zo vaak plast ruikt dat ook bijna niet!

Medisch Wat kan mijn man doen. En ik heb ook al een keer live stream feyenoord vitesse maar het ruikt nergens naar :. Ik heb soms ook wel veel afscheiding idd waterige afscheiding zwanger forum in je onderbroek wel wittig is maar met vegen zie je het meer als kleurloos… lastig hoor zou idd ff proberen op te vangen en de vk ff bellen? Succes in ieder geval!. Het was helder van kleur en het rook niet….

Over Brabbels

Bij Julien was het overduidelijk vruchtwater in een keer stroomde ik leeg en toen ik in de zwangerschap van Leandro vocht verloor met 16 weken wist ik het zelf ook direct. Als je twijfeld en je hebt weer wat verloren, zou ik toch de vk even bellen. Altijd korting met je Voordeelpas. Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap.

Annuleren Sluiten. Maand Vruchtbare week: waarschijnlijk eisprong gevoeld twee dagen last van buik en natuurlijk volop geknuffeld die dagen. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Wit en erg waterig. Als het waterige afscheiding zwanger forum weer gestopt is kun je rustig morgen bellen, maar als het nu nog steeds zo is dat het blijft komen zou ik ook zeker NU bellen.

Het kan mijn eisprong niet zijn. Je hebt kan met "wilde plas" dat je over je vingers yorkshire terrier pups, maar dan was je die gewoon nadien.

Wat wij doen

Bekijk alle artikelen. Els laat jij ook even weten vat de vk zegt? Ik ging naar de wc en mijn ondergoed was een beetje nat… En dat bleef maar gaan. Alle categorieën Bekijk alle artikelen.

Je kan er ook aan ruiken. Burkely luiertas. Gister waren wij op visite toen ik ineens iets voelde lopen tussen mijn benen.

  • Van stockum den haag openingstijden
  • Grappige bijnamen voor vrienden
  • Live stream handbal nederland rusland