Restaurant anderz in loosdrecht

04.05.2021
248

Is dit uw vermelding? Hoe was jouw ervaring? Ik heb hier vanavond gegeten en het beviel me echt meer dan prima!!

Take away menu Hoofdgerechten. Meer beoordelingen bekijken. Aanwinst voor Oud Loosdrecht, we komen zeker terug!! Meestal reserveren we maar is niet altijd noodzakelijk Het eten en de bediening is goed. Als u alleen iets wil drinken moet u binnen gaan zitten.

Hoe was jouw ervaring?

Tijd: na 15u wordt de mail niet meer gelezen U bent van harte welkom om gerechten bij ons af te halen! Is dit een Belgisch restaurant. Huigerookte ossenhaas met truffelmayonaise. We hadden drie gangen en alles was echt heerlijk, restaurant anderz in loosdrecht. Guus Braam.

 • Bedankt voor uw bericht.
 • Land: Nederland Nederland België.

Foto's van Restaurant Anderz

Type reiziger. Afgelopen zaterdag bij toeval bij Andersz binnen gelopen om een hapje te eten. Zalmfilet met groene kruidenkorst met Parmezaanse kaas op pasta met beurre blanc. Is dit een Aziatisch restaurant? Wij hebben lekker gegeten, alleen bij de capacio zou de sla iets meer aangemaakt mogen worden.

 • Zoals altijd hadden wij het gevoel van thuiskomen. Lekker en gezellig gegeten!!
 • De prijs is alleszins goed te noemen, zeker voor de geweldige kwaliteit en uitstekende bediening.

Wilt u alvast een bestelling plaatsen voor later in de week dan kan dit ook via info restaurantanderz. Alle talen. De beste hotels in de buurt bekijken Restaurant anderz in loosdrecht beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Evert Jan van de Water. Dirk punten. Zweeds 1. Een aanbeveling.

Openingstijden

Mini death by chocolate; chocolademousse, brownies en pindarots. Heerlijk gegeten en gedronken, komen zeker weer terug. Duits 4.

Zitruimte 50 zitplaatsen Maximaal 75 personen in n groep. Heerlijk gegeten samen met mijn vrouw, die een maagverkleining heeft gehad? Het is niet alleen wat je zegt maar ook hoe je het zegt. Door pensionhouder gewezen op restaurant Anderz. Een leuk restaurant waar je lekker en relaxed kunt eten.

Altijd gezellig, altijd restaurant anderz in loosdrecht.

Meer informatie

Heerlijk gegeten in Ansersz. Uiterst vriendelijk bediening. Wij hebben lekker gegeten, alleen bij de capacio zou de sla iets meer aangemaakt mogen worden. Het personeel is zeer zeer vriendelijk en erg oplettend.

 • Beoordeeld op 10 augustus via mobiele applicatie Echt super gegeten!
 • Altijd vriendelijk ontvangen en goede service.
 • Heerlijk gegeten en grote porties.
 • Tel daar de attente bediening bij op houdt je glas in de gaten zonder opdringerig te zijn en je hebt een prima locatie met parkeerruimte in de buurt Meer.

R Kempers 5 punten. Take away menu Carpaccioschalen. Beoordeeld op 22 december via mobiele applicatie Lekkere proeverij van de plank gegeten! Datum van bezoek: juni Datum van bezoek: januarirestaurant anderz in loosdrecht. Meestal reserveren we maar is niet altijd noodzakelijk Het eten en de bediening is goed. Plaats recensie.

Datum dinsdag gesloten. Kennelijk weten velen de weg naar dit gezellige eetcafe te vinden. Gastvrij en warm welkom. Gerookte Carpaccio vooraf, Ossenhaas met

Altijd vriendelijk ontvangen en goede service. En ook een mixed toetje met mascarpone, ijs, functi. Alle gegevens weergeven maaltijden.

 • Koert jan de bruijn moeder
 • American pancakes karnemelk zelfrijzend bakmeel
 • Menu ruby den haag
 • Bloem molen alphen aan den rijn