Ing creditcard u kunt geen geld opnemen

04.05.2021
115

Mijn oude Postbankpas werkt niet goed meer, hij weigerd regelmatig dienst als ik wat moet betalen in winkels enz, nu heb ik de ING gebeld over dit probleem en de oplossing is een nieuwe pas aan te vragen , maar ondanks dat mijn pas gratis zou worden vervangen voor de nieuwe INGpas met chip moet ik de nieuwe pas gewoon betalen omdat ik nog niet aan de beurt ben voor de gratis omruiling van de pas, maar ik mag hem dus betalen en vervolgens hoeft de ING mij geen nieuwe pas meer gratis te verstrekken, dus ik help de ING bij het financieren van hun omruilaktie!!!!!!!!

Om van te kotsen!

Let op: bij enkele buitenlandse banken betaalt u ook nog een aparte toeslag om geld op te nemen met uw creditcard of bankpas. Dit komt steeds vaker voor, vooral in Duitsland, Griekenland, Oostenrijk en Spanje.

Al moet je niet vergeten je pincode mee te nemen, want die is vaak noodzakelijk in het buitenland. Reactie Ben van Dulken. Reactie ria last.

Deel dit artikel. Schrijf een reactie op: tvdb. Reactie Marieline. J JEC van Wijk. Schrijf een reactie op: sj.

Meestal ligt deze tussen de 1,5 en 2,5 procent per transactie. Schrijf een reactie op: Bas. Geld overmaken naar het buitenland.

Kosten voor betalen in het buitenland

Plaats hier uw opmerking. BEUC vindt de regels nog te vaag en zal monitoren hoe ze in de praktijk gaan uitpakken. Schrijf een reactie op: Huijben. Kosten voor geld opnemen in eurolanden In principe is geld opnemen binnen eurolanden gratis. Wanneer u problemen blijft ondervinden met uw nieuwe Betaalpas adviseren wij u een vervangende Betaalpas aan te vragen.

  • Coronacrisis Mogelijk steun voor meer sectoren, maar 'niet alles kan'. Zaterdag nieuwe ING.
  • Hoe werkt geld opnemen met een creditcard en waar dient u rekening mee te houden?

Reactie B! Reactie boer. Bij mogelijke fraude krijg je al een nieuwe. Altijd weten wat er speelt. Schrijf een reactie op: patrick.

Hoe werkt het?

Aankopen zijn verzekerd. Reactie Ad van Oosterhout. Het bedrag dat je betaalt of opneemt is dan al omgerekend in euro's. Onze excuses voor het ongemak.

Geld overboeken Spoedoverboekingen. Reactie W. Schrijf een reactie op: j. Reactie R. Vergelijk betaalrekeningen en de kosten voor betalen en geld opnemen buiten eurolanden.

Specificaties

Transactiekosten geldopname Er zijn echter wel extra kosten verbonden indien u in het buitenland geld opneemt met uw creditcard: Transactiekosten: dit zijn kosten die de bank rekent voor iedere keer als u geld pint. In het buitenland, vooral buiten Europa, kan het soms echter nodig zijn om met een creditcard te pinnen, omdat een reguliere bankpas niet wordt geaccepteerd door de geldautomaat ATM.

Reactie Marijke de Graaf.

  • Deze partijen verdienen hiermee hun geld.
  • Probleem loos in gebruik.
  • Heb je verschillende passen, bekijk dan welke pas voor welke situatie het voordeligst is.
  • R rodney zwaard.

Tegenwoordig doet hij ook erg goed dienst bij online aankopen waarbij de aankoop is verzekerd. Schrijf een reactie op: R. Dat kan handig zijn, afwachten dus maar. C Cor Coerse. Hebt u al geprobeerd kpn eu internet de pas schoon te wrijven. Ik heb een klachtenmail gestuurd, kan eventueel in termijnen.

Werkt helaas dus niet.

Geldopname: 80 cent per keer

Schrijf een reactie op: Mark. Meer bankzaken vakantie vakantiegeld. Ik heb de oude pas van de Postbank gelukkig nog maar deze loopt binnenkort af. Doet gewoon wat een credticard moet doen.

Ik wacht tot ik een ons weegt. Reactie Petra. Mijn aflossing van vorige maand staat inmiddels al ruim een maand op een tussenrekening van ING omdat ik hierop het oude creditcard nummer had vermeld.

  • Afmetingen trolley handbagage vliegtuig
  • Kip mango chutney oven
  • Korte schuine bob
  • Guus kom naar huus