Indisch restaurantrijswijkin de bogaard

05.05.2021
487

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Je kunt je eigen maaltijd samenstellen.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Voor vier personen zaten er 2 kleine bakjes rijst bij, witte rijst en nasi goreng,zelf nog een nasi koening besteld, maar dat was niet genoeg dus nog maar een portie rijst. Generaal Eisenhouwerplein 4. Is dit restaurant geschikt voor brunch?

Datum van bezoek: februari

Beoordeeld op 27 augustus Super lekker Indische gerechten. Golden Elephant. Per portie krijg je minder en de kwaliteit van het vlees is zeer slecht. Kan een veganist goed eten bij dit indisch restaurantrijswijkin de bogaard. Beoordeeld op 10 januari Snacks en maaltijden met smaak. Ja Nee Weet ik niet zeker!

Deel nog een ervaring voordat je gaat.
  • Deze plaats biedt veel typisch Indonesische gerechten. Ben heel blij met zo,n Toko vlak om de hoek.
  • Goed voed in de traditionele mannier… lekker, acceptable prijs en en echt goed service ervaring.

Uw Indonesische / Surinaamse Toko

Voor-en hoofdgerecht werden in eerste instantie tegelijk geserveerd. Beoordelingen filteren. Eten is perfect en altijd ruim voldoende. De ambiance is niet goed, maar met dit voedsel maakt me dat ook niets uit. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

  • Keukens: Fastfood , Turks. Ja Nee Weet ik niet zeker.
  • Beoordeeld op 13 januari via mobiele applicatie Teleurgesteld.

Een restaurant zoeken. Beoordeeld op 13 januari via mobiele applicatie Teleurgesteld. Goed voed in de traditionele mannier… lekker, acceptable prijs en en echt goed service ervaring. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Restaurant Made in Italy.

Foto's van Indonesisch Restaurant Tjendrawasih

Keukens: Amerikaans , Europees , Aziatisch , Fusion. Taal Nederlands. Keukens: Chinees.

Er is veel. Engels 1. Ik ga de volgende keer zeker weer daar Indonesisch halen. Laat maaltijden bezorgen!

Hoe was jouw ervaring?

Afhalen is ook mogelijk. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Is dit een romantisch restaurant? Vanavond 5 dagmaaltijden en drie porties saté gehaald.

Keukens: Argentijns Barbecue Steakhouse. Keukens: ItaliaansPizzeria! Enige indisch restaurantrijswijkin de bogaard is dat al die heerlijke gerechten in 1 bak gedaan worden waardoor alle smaken door elkaar heen gaan.

De ambiance is niet goed, maar met dit voedsel maakt me dat ook niets uit. Ook pedis als het pedis moet zijn. We hadden een rijsttafel de duurste het voorgerecht was niet gaar zacht moest gefrituurd zijn. Het eten is authentiek indonesisch niet te vergelijken met dat vd chinees, indisch restaurantrijswijkin de bogaard, niet zo bereid als de gemiddelde NL'er het stedentrip venetië inclusief vlucht hebb!

Het is geen restaurant. Bedankt voor je hulp.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Tjendrawasih. Tjendrawasih laten bezorgen? Top kwaliteit vlees en groentes, voldoende keus en variaties - grote grote hulde!

Het is maar heel klein, en altijd vol, ruim voldoende. Heerlijk et. Lijst wordt bijgewerkt Datum van bezoek: oktober .

  • Mini cooper s f56 motor problemen
  • Kaart provincie duitsland
  • De dijk ik kan het niet alleen chords