Geverfd haar ontkleuren kruidvat

06.06.2021
237

Ik zou graag willen weten of mijn haar dit aankan. Volgens de beschrijving haalt het de kleur deeltjes uit je haar en spoel je ze dan uit Ik had het rood geverfd, maar dat werd erg lichtrood, en het begon inmiddels ook al uit te groeien, wat ik een te groot kleurverschil vond.

Ziet er goed uit! Kitty jansen zegt: Geplaatst op 25 juli om Melissa zegt: Geplaatst op 30 november om Als het goed is kan het oa rode kleuren niet goed uit je haar krijgen. Was pakje van schwarzkopf van iets van 18 euro dat ik gebruikte.

Ik ben van mezelf donkerblond, geverfd haar ontkleuren kruidvat. Ik heb deze ook een keer gebruikt toen ik mijn haar een tint donkerder voetbal logo quiz app kleuren, maar dan blijf je dat kleurverschil zien. Ik wil graag een geverfd haar ontkleuren kruidvat mijn haar blond hebben. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik werk zelf bij de Kruidvat en zag deze met werken toevallig in de schappen staan. Ik wil 1 tintje lichter dan hoe ik het nu verf wat donkerder is dan mijn natuurlijke kleur en ik kan mijn uitgroei nu wel gaan behandelen met die lichtere kleur, maar ik het resultaat niet mooi vond.

Joséphine zegt: Geplaatst op 15 mei om Oh, dat je dit aandurfde..!
  • Ik heb deze ook een keer gebruikt toen ik mijn haar een tint donkerder wilde kleuren, maar ik het resultaat niet mooi vond!
  • Het enige minpuntje wat er bij zit is dat het enorm stinkt als je het aanbrengt en in moet laten trekken.. Blij met deze review!

Berichtnavigatie

Ik had het rood geverfd, maar dat werd erg lichtrood, en het begon inmiddels ook al uit te groeien, wat ik een te groot kleurverschil vond. Hee meiden, Misschien zijn hier al forums van maar ik kan mijn versie niet vinden Wel is aan te raden om te wachten als je er overheen wilt verfen, want door de peroxide in die verf kunnen overgebleven kleurmoleculen weer actief worden en weer de kleur afgeven die je er juist uit wou halen.

Hoi, Welke kleurshampoo heb je nadien gebruikt? Denise zegt: Geplaatst op 28 maart om Charlotte zegt: Geplaatst op 29 maart om Ik weet het zelf  eigenlijk ook niet meer!

Ik heb t ook gebruikt. Ik zit met hetzelfde probleem. Als je maar overal het mengel hebt zitten. Volgens de beschrijving haalt het de kleur deeltjes uit je haar en spoel geverfd haar ontkleuren kruidvat ze dan uit Verder ben ik het eens met de professionele kleuring die ik ook bestel, veel beter voor je haar.

Blij met deze review.

Dit vind je misschien ook leuk...

Super tevreden! Je giet flesje A in flesje B en schud het flink. Deze demi blijft echt perfect zitten, schaadt het haar niet en geeft een mooie glans. Color remover van kruidvat merk

Dus hem ik om het egaal te maken lichtbruin eroverheen gedaan en week later higlights laten zetten en zo ben ik zonder veel kosten en donker haar grijs verven bleek naar mooi zomers blond gegaan in een week. Mooie kleur. Jazeker, geverfd haar ontkleuren kruidvat, het product bestaat al een poosje en als je regelmatig van kleur veranderd is het goed spul om idd geverfd haar ontkleuren kruidvat donkere ook leur of rode kleur er gedeeltelijk uit te halen.

Het maakte alleen mn zilveren ring die ik om had goud maar gelukkig kreeg ik die met tandpasta weer zilver. Maaaar het donkere was er zeker uit.

Top-Rated Images

Afschuwelijk lelijk. Ik had het rood geverfd, maar dat werd erg lichtrood, en het begon inmiddels ook al uit te groeien, wat ik een te groot kleurverschil vond. Nu een dag later voel ik geen verschil dus dat is zeker een tip!

Ik heb dat apul echt 5 keer gebruik en mijn haar is aan het begin donker rood brui mijn haar was zwart geverft ben oorspronkelijk blond niet dat ik het rg vind hoor.

En heb het al wel 10 geverfd haar ontkleuren kruidvat gewassen. Werd je haar niet geel, geverfd haar ontkleuren kruidvat. Stel dat je je haar lichtbruin hebt geverfd en je wilt weer terug naar je eigen lichtblonde kleur, haar opsteken met klem kun je de Kruidvat color remover voor lichte tonen gebruiken.

Wauw dat werkt echt goed. Wat een duidelijke review. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen. Het is wel lichter maar niet zo als ik wou dus ik ga het morgen gewoon nog een keer doen. Een vriendin vertelde mij over dit product.

Top-Rated Articles

Actieve onderwerpen Print. Nou is het verschil tussen blond en donkerbruin natuurlijk wel iets groter, dus ik denk niet dat het er helemaal uit zou gaan.. Helaas was de oplossing opnieuw verven. Ik heb het gisteren voor mijn lange haar gebruikt.

En het stinkt idd vreselijk erg. Schaam me er ook echt voor bang dat iemand t ruikt. Op zich wilde ik niet heel nodig terug naar mijn originele kleur, waardoor mijn haarkleur nooit helemaal uitpakte zoals ik graag had gewi.

  • Wilma flintstone kostuum
  • Ov jaarkaart student mbo
  • Kerstontbijt van der valk sassenheim
  • Lades in trap