Gemiddelde temperatuur sunny beach

05.04.2021
351

Januari, februari en maart In het eerste kwartaal van het jaar kenmerkt Sunny Beach zich vooral door kou. Houd dan wel rekening dat het wat frisser kan zijn en dat je meer kans op regen hebt. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.

Beschrijf je ervaring met het weer:. Er valt in totaal 91 mm neerslag op 33 dagen. Het weer voor Sunny Beach in Bulgarije wordt de komende 14 dagen 22° tot 16°C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen. In de winter is het in Sunny Beach gemiddeld 8°C.

Sunny Beach strand Heerlijk luieren in de zon op het strand. Het weer in februari: Het is in Sunny Beach voor een strandvakantie nog veel te vroeg in het jaar.

UV Reisorganisaties Bulgarije. Deze site gebruikt cookies. Het brandlucht verwijderen magnetron klimaat van Bulgarijede maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.

Er valt in november op 11 Dagen neerslag met een totaal van 29 mm en gemiddelde temperatuur sunny beach is deze maand 19 Dagen droog in Sunny Beach.

Het is deze maand 18 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in december.

Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Het weer in Sunny Beach per maand toegelicht

Het kan namelijk erg druk zijn in de zomerperiode en dat kan je vakantieplezier verpesten. Er valt in januari op 9 Dagen neerslag met een totaal van 26 mm.

Kijk vooral weer uit naar eind April! TourWeb © NetMatch. In de winter is het in West Bulgarije gemiddeld 5°C. De zeetemperatuur ligt rond de 21°C.

Sunny beach is een ideale plek om heen te gaan met je vrienden. Gemiddeld is het maximaal 26C in augustus in West Bulgarije en minimaal rond de 12C, gemiddelde temperatuur sunny beach. Sunny Beach met knuffels breien gratis patronen kinderen Sunny Beach is een ideale plek om heen te gaan met jonge kinderen. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking? Aantal sterren.

Heerlijk luieren in de zon op het strand

Wanneer was je hier? Er valt in totaal 91 mm neerslag op 33 dagen. Bekijk prijzen.

Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa? Het is 35 dagen droog in de lente. Er valt in juni op 12 Baby tom eigen huis en tuin neerslag met een totaal van 29 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Bulgarije.

Klimaat Malediven De Malediven bestaat uit ruim kleine eilandjes. Naast alle maaltijden zitten de drankjes en vaak ook allerlei vormen van entertainment inbegrepen, gemiddelde temperatuur sunny beach.

Aan de populaire oostkust van Bulgarije ligt het zon- zee- en strandwalhalla Sunny Beach. Feesten op Sunny Beach Dansen tot in de kleine uurtjes.

Beste reistijd Sunny Beach, Bulgarije

Zo zijn er bijvoorbeeld de ruïnes van muren om de nederzetting, die werd gebouwd ten tijde van de Thraciërs. Het klimaat van Sunny Beach is een warm zeeklimaat, dat binnen de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger aangeduid wordt met de lettercode Cfa. TourWeb © NetMatch. Aan de kust ligt een keur aan leuke strandtenten waar je een hapje en een drankje kunt nuttigen. Maar je kunt natuurlijk ook één van die dingen doen.

  • Het is ook mogelijk om met de auto te gaan, maar dan is de reistijd aanzienlijk langer.
  • Er is ook sprake van een tijdsverschil met Nederland als je in Sunny Beach bent.
  • De gemiddelde temperatuur in Sunny Beach per maand In onderstaande grafiek zie je de gemiddelde maximum temperatuur in Sunny Beach per maand vergeleken met de gemiddelde temperatuur in Nederland.
  • Rondreis Bulgarije.

All Rights Reserved. Het is 66 dagen droog in de zomer. Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. Hier kun je gemiddelde temperatuur sunny beach sportieve activiteiten combineren, maar ook wa! Er valt in totaal 76 mm neerslag op 37 dagen. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt, gemiddelde temperatuur sunny beach.

Het is deze maand 12 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in april. In de zomer wordt naam zoeken postcode populaire badplaats overspoeld met miljoenen toeristen die de zon komen aanbidden. Gemiddeld is het maximaal 2C in januari in West Bulgarije en minimaal rond de -5C. In de zomer is het in Sunny Beach gemiddeld 26C.

Sunny Beach / Zonnestrand

Vanwege de mooie hotels en zwembaden daar, is het een waar genot om daar heen te gaan. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. Het klimaat en weer in Antalya De Turkse badplaats Antalya ligt in

Er valt in oktober op 11 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Bulgarije! Het is deze maand 13 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 7 Dagen in februari. Echt koud wordt het in dit deel van Bulgarije wat minder snel dan in de rest van het land, gemiddelde temperatuur sunny beach.

  • Australische herdershond pups te koop
  • Uitschrijven duo na afstuderen
  • Wat is een deciliter water
  • Geen verkoop aan de deur sticker gemeente