Wanneer uitbetaling belastingteruggave

20.03.2021
369

MT 27 juli ik werd op 23 juni netjes terug gebeld. Nou in ieder geval geen brief met maart U hebt een bezwaar ingediend tegen uw belastingberekening en u hebt gelijk gekregen?

Harry 03 juli Dat klopt Nathalie. Geen brief. Als de terug te krijgen belastingen niet meer dan euro bedragen dan betalen wij aan u de belastingen zonder bijkomende formaliteiten.

Geen geld. Bekenden die veel later hebben verstuurd al lang binnen Heerlijk dat wachten Hier ook nog niets Peter, ja van mijn vrouw, maar die moest betalen Duurt nog even maar ben wel opgelucht dat ik in ieder geval weet waar ik aan toe ben.

Loop geen rente-inkomsten mis en kijk direct bij welke bank je de hoogste spaarrente krijgt. Vind het deze keer wel abnormaal lang duren? En ik ook nog steeds niet. Afhankelijk van het moment waarop u het aanslagbiljet ontvangt, wanneer uitbetaling belastingteruggave, zullen we op de volgende data de betaling uitvoeren:  Maand waarin ik mijn aanslagbiljet wanneer uitbetaling belastingteruggave Voorziene datum van mijn terugbetaling Augustus Vrijdag Totdat ik door had dat ik even naar de datum van dagtekening moest kijken?

Peter 15 juni Harry heeft helemaal gelijk!

Ja ze zijn er nu mee bezig. Vorig jaar huis verkocht van partner en haar ex. MJ 20 juni Lieve mensen, hier in huis is de belastingaangifte ook begin Maart verzonden en helaas tot op heden geen bericht.

Krijg toch vet geld terug We hebben nog nooit zolang op ons geld hoeven wachten. Hoop eigenlijk wel dat het er morgen op staat en anders volgende week maandag.. De 1e termijn krijgt u ongeveer 6 weken nadat u de voorlopige aanslag hebt aangevraagd.

Ik krijg geld van de Belastingdienst - wanneer staat het op mijn rekening? Diana 16 juni Hier ook nog niks gehoord.

Kijk altijd goed na of het rekeningnummer op uw aanslagbiljet het juiste nummer is. Peter 20 juni Weer Niks Mevrouw, we hebben te weinig mankracht om alles op tijd re verwerken, wanneer uitbetaling belastingteruggave. Ik zelf ook aangifte gedaan 2 maart en sleutel auto kwijt op dag van vandaag nog niets vernomen Tanja 29 wanneer uitbetaling belastingteruggave het is ook te schandalig voor woorden!!!.

Ik heb trouwens ook nog niks gehoord of ontvangen. Wordt er ongeduldig van grrrrr.

MEER NIEUWS

Ik heb schulden bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. Datum van uitbetalen op het bericht 26 juni. Maar hoe zit het eigenlijk met de uitbetaling, wanneer ontvang je je belastingteruggave? Hier nog steeds geen bericht

Vrijdag niks op rek en gister ook niet. Al is het dan voorgaande jaren mazzel geweest. Nu staat hier dat ik het dus begin juli ontvang. Geen bericht is heel wat anders dan een brief met dagtekening Lia 25 juni Dagtekening 26 juni nog niets ontvangen, wanneer uitbetaling belastingteruggave.

Dus degene die vroeg condensdroger beste koop consumentenbond doen moeten dus 4!!.

Wanneer krijg je belasting terug?

Waar blijft derest?? Het bevat geen persoonsgegevens en wordt gebruikt om de website te verbeteren. Harry 30 juni rene 30 juni Vindt het erg vreemd dat over het te laat bericht doen van de bd niets in de media te vinden is Dat kan als u een overdracht van uw belastingen toestond of wanneer een schuldeiser beslag legt op uw belastingen.

Wij betalen niet via een internationaal postmandaat omdat we kosten in uw nadeel willen vermijden.

Waar blijft derest?. Wat ik begrepen heb van iemand bij de belasting komen die brieven bijna altijd op wanneer uitbetaling belastingteruggave of vrijdag en zaterdag. Harry 30 juni klacht indienen bij klacht? Zeg dan gewoon er is achterstand!. Overslaan en naar de inhoud gaan. Check zelf uw rekeningnummer in Mijn Belastingdienst. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, wanneer uitbetaling belastingteruggave.

Niet te missen in DS+

Ik moest betalen en heb 3 weken geleden al bericht ontvangen. Michelle 16 juni Ik vind het ook raar hoor en vele mensen reageren hier ja geduld blabla ma zo te lezen hebben hun hun brief al binnen en nu zeker hun geld al.

Als er geen rekeningnummer staat op uw aanslagbiljet, dan moet u schriftelijk contact opnemen met uw team inning en ons een Belgisch of buitenlands rekeningnummer doorgeven. Volgens mij maakt het niet uit via welk medium.

Zou er dan wat verkeerd gegaan zijn, wanneer uitbetaling belastingteruggave. Hoe komt dat ik mijn belasting voorlopige aanslag nog niet heb ontvangen sofinummer is [verwijderd red. Niets bij lopende zaken nergens.

  • Huis kopen in italie aan zee
  • Welke lijm gebruiken voor papier mache
  • Gebeld door vreemd 06 nummer
  • Nikki lee janssen