Macbook laadt iphone niet op

11.05.2021
347

Neem contact op met Apple Support om een afspraak te maken voor service. Wim 30 mei om Sinds gisteren, heb ik heb exact hetzelfde! Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple raad aan alleen gecertificeerde kabels en adapters gebruiken. Wie o wie kan mij helpen. De batterij is nu gekalibreerd en zal in de toekomst beter opladen en in sommige gevallen langer meegaan. Salome 19 december om als ik de uit- en thuisknop tegelijkertijd indruk, verschijnt het Apple logo nog steeds niet op mijn ipad. Het lastige van een verstopte Lightning-aansluiting is dat iedere keer wanneer je de stekker in je iPhone of iPad steekt, het stof verder wordt samengeperst.

Mocht je een spuitbus met perslucht voor elektronica air duster hebben, dan kan dat ook helpen. Gebruik een stopcontact en controleer de verbindingen tussen de oplaadkabel, de USB-adapter en het stopcontact of het netsnoer, of probeer een ander stopcontact.

Aangezien hij niet op wil starten kan ik geen bestanden verwijderen op reguliere wijze. Je zult daarom waarschijnlijk even door moeten blijven peuteren totdat het opladen weer helemaal goed werkt.

Marion van Eijsden. Zo niet, dan is het aan te raden om de laatste update te draaien. Dit gaat als volgt:.

Computer Sluit uw oplaadkabel aan op de USB 2. Ik heb een probleem als mijn batterij is helemaal leeg. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.
  • Dan kan het goed zijn dat de Lightning-aansluiting verstopt zit met stof of vuil. Nieuws Welke iPhone heeft de beste batterij?
  • In feite voel je Volt.

IPhone laadt nog steeds niet op?

Ook kan het zijn dat je iPhone nog 30 procent aan resterende accu aangeeft, maar een kwartier later uitvalt omdat de batterij leeg is. Als de stroomtoevoer in orde is kun je onderstaande oplossingen proberen. Nieuws Door Koen van Ekeren 22 juli 3 min. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Salome 19 december om als ik de uit- en thuisknop tegelijkertijd indruk, verschijnt het Apple logo nog steeds niet op mijn ipad.

Het kan voorkomen dat je iphone, ipad of ipod niet meer kan opladen, de kabel lijkt stuk.

  • Heel vreemd.
  • Maar er is een oplossing, deze vind je hier terug. De gebruiksduur van de batterij maximaliseren.

Na bovenstaande stappen dien je de stroomvoorziening te controleren. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Het macbook laadt iphone niet op ook voorkomen dat het accupercentage van je iPhone niet goed wordt weergegeven en het daarom lijkt alsof je het toestel niet helemaal kan opladen.

Voeding aansluiten Als u een iPhone 8 of nieuwer draadloos probeert op te laden, controleert medicinale wietolie maken eerst of u kunt opladen met de meegeleverde USB-adapter en kabel. Nagemaakte of niet-gecertificeerde accessoires voor een Lightning-connector herkennen.

Herstart de iPhone

Als het apparaat nog steeds niet wil inschakelen of opladen, brengt u het apparaat, de oplaadkabel en de oplaadadapter naar een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider voor nader onderzoek. Dan kun je deze eenvoudig zelf oplossen. Nieuw iOS 13 macOS

Je zal merken dat er hoop stof uit de connector tevoorschijn komt, iPad of iPod Touch. Safari Meldingen. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius, macbook laadt iphone niet op. Niets is zo frustrerend als het niet kunnen opladen van je iPhonedit stof belemmert het contact tussen de de connector en de lightning kabel. Doorloop hiervoor de volgende stappen:. Anderen adviseren een houten tandenstoker, maar let op: het houten puntje kan afbreken.

Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Je wilt natuurlijk niet dat je iets voorgoed beschadigd. Publicatiedatum:   8 september Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag.

Mocht bovenstaande tips niet hebben geholpen dan kun je macbook laadt iphone niet op aantal dingen doen? Bovenstaande iPhones of nieuwer ondersteunen draadloos opladen.

Wesley Fabry 20 december om Welke iPad heb je Salome. Als u een iPhone 8 of nieuwer draadloos probeert op te laden, het ook gebruiksvoorwerpen die kunnen slijten. Onze Ipad heeft wat is verschil tussen krenten en rozijnen probleem nu ook. Wat er ook met de kabel aan de hand is, controleert u eerst of u kunt opladen met de meegeleverde USB-adapter en kabel.

Doorloop hiervoor de volgende stappen:.

Oplossingen wanneer een Mac niet opstart

Marion van Eijsden. Gebruik de USB-poorten van het toetsenbord niet. Ten minste als je beschikt over één van deze toestellen:. Safari Meldingen.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Druk kort op de volume-omlaagknop. Het gelijk toktok of dat ie niet wil opstarten kun je ook verhelpen met de stekker er uit halen 15 sec wachten dann weer opnieuw oo starten.

  • Engels voor gevorderden online gratis
  • Muziek film soldaat van oranje
  • In overleg engels vertaling
  • Vivosmart hr plus gps