Dvd rom wordt niet herkend windows 7

05.05.2021
423

Deelnemen aan de discussie Vraag het de community. Indonesia Bahasa - Bahasa. Install the app.

Kies voor "Wijzigen" en selecteer een nieuwe letter uit de dropdown knop aan de rechterkant. Algérie - Français. Bij voorbaat hartelijke dank, Leonardo Ik zal dit topic als Opgelost markeren. Om veelvoorkomende problemen met cd- of dvd-stations automatisch op te lossen, klikt u op de onderstaande koppeling Nu uitvoeren en volgt u de instructies op het scherm. Bij voorbaat dank, Leonardo

Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer. Singapore - English. Voer de volgende stappen uit om het station opnieuw in te stellen:. Zorg dat u niet de andere kabels van hun plaats duwt.

Over ons. Paraguay - Español.

Station voor optische schijven kan een schijf niet lezen/herkennen

Als de knop grijs is, gaat u naar de volgende stap voor het oplossen van problemen. Zet de computer uit en herstel de oorspronkelijke configuratie van de schijf. Terwijl de sleutel 4D36EECE-BFCBE nog steeds is geselecteerd, klikt u met de rechtermuisknop in een leeg gebied aan de rechterkant van het venster van de register-editor het paneel waarin alle waarden binnen de sleutel worden vermeld.

Bedankt voor jullie vlotte reacties. De oplossingen in dit artikel kunnen u soms, maar niet altijd, helpen bij het oplossen van dit probleem. Perú - Español.

  • Indien een gebruiker niet redelijk ervaren is, wordt het wijzigen van registersleutels afgeraden. Schweiz - Deutsch.
  • Afbeelding : Selecteer het programma dat u opnieuw wilt installeren.

Slovensko - Slovenina. Slovenija - Slovenina. Canada - English. Onder Media selecteert u Vraag mij dit elke keer in elk vervolgkeuzemenu en klikt u vervolgens op Opslaan. Brasil - Portugus.

Vista & Windows 7 - DVD speler niet te zien

Elke vorm van aansprakelijkheid wordt uitgesloten. Raadpleeg voor meer informatie het onderdeel "Herstellen van Windows naar een vorig punt" in het HP ondersteuningsdocument Microsoft Systeemherstel gebruiken Windows 7. Klik onder Systeem en beveiliging op Problemen detecteren en oplossen.

Terug naar boven Het hulpprogramma Dell PC Diagnostics uitvoeren op het optisch station cd-, dvd- of Blu-ray-station Voor de diagnose van een optisch station hebt u mogelijk diverse soorten optische media nodig, zoals een cd-rw, dvd-rw of Blu-Ray-schijf.

Venezuela - Espaol. Estados Unidos - Espaol. Vraag ondersteuning Contact opnemen. Worked for several companies as a system administrator, and is currently a Senior Support Engineer for a large company in the Netherlands.

Sverige - Svenska!

Samenvatting

Als dat niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap. Is de driver kapot, of ligt het toch aan de software, of is er iets anders aan de hand? Probeert u het later nog eens.

Als het station nog steeds ontbreekt na het opnieuw instellen van de stroom, gaat u verder met de volgende stap. Latvija - Latvieu? Stap 2: De stationsnaam in Apparaatbeheer controleren in Windows 7 Volg de onderstaande stappen om het station opnieuw te installeren in Apparaatbeheer en om erachter te komen of Windows het station kan herkennen.

De webmaster van deze site waarborgt niet de accuraatheid en volledigheid van de inhoud van deze webpagina's, dvd rom wordt niet herkend windows 7. Meer informatie. Methode 2: Controleren of er een stationsletter aan het station is toegewezen in Schijfbeheer.

Deze methode is van toepassing op schijfstations, USB-flashstations of cd-rom- en dvd-stations.

Station voor optische schijven wordt niet herkend in Microsoft Windows of andere applicaties

Türkiye - Türkçe. Sverige - Svenska. Antimalware Software.

Re: CD-rom werkt niet Mooi snel opgelost dan Verwijder deze sleutels door erop te klikken met de rechtermuisknop en voor "Verwijderen" te kiezen! Controleer of het station voor optische schijven wordt vermeld.

  • Kaart zuid west duitsland
  • Mijn ziggo factuur specificatie
  • Betalen op rekening zalando