Volledig scherm chrome android

06.06.2021
223

De Androidgebruiker heeft de keuze uit twee smaken: Chrome Beta en de gewone Chromeapplicatie. Apple presenteert iPhone serie: vier toestellen met 5g-ondersteuning.

Beheersjablonen computers. Video-instellingen wijzigen Video's bekijken via een langzame verbinding inbelverbinding Op volledig scherm kijken Een video afspelen op verschillende snelheden De kwaliteit van je video aanpassen Formaat van de videospeler wijzigen Video's bekijken met een hoge framesnelheid Videovoortgangsbalk.

Contacten verwijderd op Android: met Gmail kun je ze terughalen. Sluit deze sidebar. Samsung Galaxy S renders geven eerste blik op nieuwe smartphone.

Google Google Chrome OS - Standaardinstellingen gebruikers kunnen overschrijven Toegankelijkheidsinstellingen Automatisch klikken op het inlogscherm inschakelen De cursormarkering op het inlogscherm inschakelen De grote muisaanwijzer op het inlogscherm inschakelen De markering van het caret-teken op het inlogscherm inschakelen.

Tik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm? Vorige Volgende. Toggle navigation Group Policy Home. Hoe en waar kan je een game maken voor op je telefoon in playstore, volledig scherm chrome android.

Net als de desktopversie detecteert de app automatisch de taal van de website die je op dat moment bezoekt en stelt voor om het te vertalen voor je wanneer de taal afwijkt van je eigen taalinstellingen. Update Chrome voor Android brengt volledig scherm naar tablets Home   Nieuws   Android   Update Chrome voor Android brengt volledig scherm naar tablets.

Léandro werkte aan OxygenOS 11: "Ik waarschuwde voor grote gelijkenissen met Samsung" [Exclusief]

Beheersjablonen computers. Windows 10 Oktober Update is nu te downloaden. Geef het apparaat toestemming om Powerwash te activeren. Nieuws Reviews Tips Vragen. Handig WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het.

  • Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu.
  • Dit zijn de verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone De gefaseerde planning voor het toepassen van nieuwe updates Doelversie herstellen Doelversie voor automatische updates Downloads voor automatische updates via HTTP toestaan Gebruikers kunnen het releasekanaal voor Chrome OS configureren.

Android-instellingen App-aanbevelingen inschakelen voor de nulstatus van het zoekvak ARC configureren ARC inschakelen Beheer van Google-locatieservices op Android Certificaatbeschikbaarheid instellen voor ARC-apps De Android-service 'Back-up maken en terugzetten' beheren Beindigde beleidsregels 'no-referrer-when-downgrade' gebruiken als standaardbeleid voor verwijzende URL's. Zijn je Google Play notificaties weg? De volledig scherm chrome android 'Selecteer om uitgesproken te worden' op het inlogscherm inschakelen Dicteren op het inlogscherm inschakelen Gesproken feedback op het inlogscherm inschakelen Het type vergrootglas op het inlogscherm instellen Het virtuele toetsenbord op het inlogscherm inschakelen Hoog contrast op het inlogscherm inschakelen Monogeluid op het inlogscherm inschakelen Plaktoetsen op het inlogscherm inschakelen Google Chrome OS Afdrukken Configuratiebestand voor zakelijke printers voor apparaten Toegangsbeleid voor configuratie van apparaatprinters.

Update Chrome voor Android brengt volledig scherm naar tablets Home   Nieuws   Android   Update Chrome voor Android brengt volledig scherm naar tablets, volledig scherm chrome android.

Scroll je weer naar boven dan verschijnt de balk weer.

Gerelateerde berichten

Geselecteerde taakplannerconfiguratie Google Cast toestaan om verbinding te maken met Cast-apparaten op alle IP-adressen. Deze update bevat wederom een aantal verbeteringen.

Beheersjablonen gebruikers. Geef het apparaat toestemming om Powerwash te activeren.

Google play services werkt niet meer. Deze update bevat wederom een aantal verbeteringen. Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review. Home Nieuws Chrome voor Android krijgt update, nu ook fullscreen op tablets.

Net als de desktopversie detecteert de app automatisch de taal van de website die je op dat moment bezoekt en stelt voor om het te vertalen voor je wanneer de taal afwijkt van je eigen taalinstellingen, volledig scherm chrome android.

App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app

Handig WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het. Nieuws Reviews Tips Vragen. Update Chrome voor Android brengt volledig scherm naar tablets Home   Nieuws   Android   Update Chrome voor Android brengt volledig scherm naar tablets. Hoe stop ik go launcher?

De nieuwste artikelen over Google Chrome: snel en beveiligd 2. Alle reviews. Geef het apparaat toestemming om Powerwash te activeren. Huawei Mate 40 Pro volledig scherm chrome android indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review. Webservice voor spellingcontrole in- of uitschakelen Websites toestaan beschikbare betaalmethoden op te vragen Weergave van synchronisatietoestemming inschakelen tijdens het inloggen WPAD-optimalisatie inschakelen Zoeksuggesties inschakelen.

Neurie het liedje met Google. Hoe en waar kan je een game maken voor op je telefoon in playstore.

YouTube-app

Net als de desktopversie detecteert de app automatisch de taal van de website die je op dat moment bezoekt en stelt voor om het te vertalen voor je wanneer de taal afwijkt van je eigen taalinstellingen. Review: Oppo Find X2 Pro — de toekomst is hier. Google-apps krijgen notificaties voor kritieke beveiligingsproblemen.

Google Google Chrome OS - Standaardinstellingen gebruikers kunnen overschrijven Toegankelijkheidsinstellingen Automatisch klikken op het inlogscherm inschakelen De cursormarkering op het inlogscherm inschakelen De grote muisaanwijzer op het inlogscherm inschakelen De markering van het caret-teken op het inlogscherm inschakelen.

Beheersjablonen gebruikers. YouTube-beleid Melding en handhaving Privacy- en veiligheidscentrum Auteursrecht en beheer van eigendomsrechten, volledig scherm chrome android.

  • Thomas de trein kleurplaat
  • Boekbespreking leven van een loser ff offline
  • Relatielegging tarot gratis
  • Odorex extra dry spray review