San juan den bosch

27.02.2021
497

Pools 2. Binnen hangt een gezellige sfeer. Duits 2.

Museum - Natuurhistorie. De kipburgers waren ietwat aangebrand. Beoordelingen Erg gezellig en knus, maar vooral Mexicaans ingericht! Hier ga ik graag nog een keer naar terug.

Restaurant - Snackbar.

Cantina San Juan Geclaimd. En de bediening is top. Hot locaties in Nederland: Restaurant. Je hebt veel keus en je krijgt waar voor je geld! Museum - Volkenkunde.

Geen voorgerecht genomen, maar een mandje met stokbrood en aioli. Heerlijke tapas. Datum van bezoek: februari
  • We werden hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel.
  • Zeker een 2e bezoekje waard! Bekijk onze menukaarten Voorgerechten.

Overige informatie

Voldoende voor twee personen. Maar als ik in DB ben, is er maar 1 restaurant waar ik aan denk ;-. Alle restaurants in Den Bosch weergeven. In het weekend kan je niet reserveren, maar loop binnen en laat je telefoonnummer achter en zodra er een tafeltje is wordt je gebeld, kun je ondertussen gezellig wat drinken bij een van de terassen aan de parade.

We moesten even wachten op een tafeltje, maar we hadden dan ook niet gereserveerd. Café Gompie   Café Torenstraat 14 om de hoek.

  • Marcel-monique Maarschalkerweerd 12 punten. Van mild gekruid tot lekker pikant, alles is mogelijk en natuurlijk staat de kwaliteit op hoog niveau.
  • Ja Nee Weet ik niet zeker. Cantina San Juan biedt de beste vlees en- visgerechten uit de Latijns Amerikaanse keuken en ook de vegetarische gast heeft bij ons een ruime keus.

Erg slecht voer. Vroeger toen ik nog in Den Bosch woonde ging ik bijna elke week heen. Reserveren is dagelijks mogelijk en ook aan te raden. Thijs punten? Taveerne   Caf Torenstraat 1b ongeveer 2 minuten lopen 70 meter.

Kerkstraat 54, 5211 KH Den Bosch

Wel genoeg. Cantina San Juan, Den Bosch. Matig 6. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Meer beoordelingen bekijken. Prijs en kwaliteit is super, gezellig en sfeervol restaurant. Als hoofdgerecht had ik 3 verschillende burritos en deze smaakte ook goed. Je proeft dat alles met verse ingredinten is bereid, de bediening is super en zorgt er voor dat je niets te kort komt.

Den Oetel   Caf San juan den bosch 11 om de hoek.

Restaurants

Alle talen. Café Gompie   Café Torenstraat 14 om de hoek. Taal Nederlands. Heeft dit hotel een volledige bar? Nachos vooraf was de kip te groot, nachos te weinig.

De grote eter, maar vooral die gevulde aardappel, de kleine ninos. Binnenkort ben ik jarig en rij ik speciaal naar Den Bosch om hier te gaan eten. Hart van Brabant   Caf Parade 1 om de hoek.

Alle talen. Al vaak langs gelopen en nog nooit binnen geweest San juan den bosch de liefhebbers in de categorie "doe maar veel. Silvia van Gimst 42 punten. Ben hier nu 4x geweest en kom graag terug. Heerlijke bief.

Informatie over Cantina San Juan in Den Bosch

Was ook ruim voldoende. Vanavond wezen eten bij dit goed bereikbare leuke Mexicaanse restaurant, gelegen aan de Kerkstraat in het gezellige Den Bosch. Echt een aanrader.

Caf Cordes   Caf Parade 4 ongeveer 2 minuten lopen 70 meter! Hotels rondom Cantina San Juan. Waardering van reizigers! Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen.

  • Gedicht iemand missen met kerst
  • Hoelang recht op studenten ov
  • Yorkshire terrier pups
  • Grohe douche thermostaatkraan onderhoud