Giant twist display instellen

10.04.2021
193

Hier staat goed geïnformeerd personeel voor u klaar om u overal mee te helpen zodat u optimaal kunt genieten van uw fiets en uw ritten. Verder werkt alles prima!!

Hoe heet het? Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider. Dit zou je om en nabij elke maand moeten doen, maar ik kan nergens vinden hoe….

Veiligheid voorop. De accu Nadere informatie. Al is het zeker voor de gemiddelde gebruiker bijna ondoenlijk om dat ding op het gemak in te stellen terwijl dat toch een behoorlijke grote groep gebruikers is. Stuur en stuurpen Stuur 4.

Het maakt niet uit of hij op maneel kun je sms blokkeren cijfer 0 of automatisch cijfer 1 staat. Opvouwen in 5 stappen Lader Contactpunt. Mijn echtgenote heeft sinds 7 jaar een Giant 2 batterijenmet een Ride Control, giant twist display instellen.

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud. Gaarne uw reactie op E mail adres.

Deze handleiding geeft u meer informatie. Bedankt voor de gouden tip Inderdaad de foutmelding OL in het display wordt veroorzaakt door de ijzeren schroef die verschoven is op de spaak.
  • Paul, het is al een tijdje geleden dat je dit item plaatste. De onafhankelijke fietsverkopers bieden het allerbeste wat betreft verkoop en service voor alles wat met fietsen te maken heeft.
  • Share this: Twitter Facebook. Rien rien01 chello.

3.4.3 Instellingen resetten

Je reageert onder je Facebook account. Veel plezier. Als de accu niet makkelijk kantelt, verwijdert u de accu, zet u hem nogmaals in de houder en probeert u het opnieuw. Email deze handleiding. Verder werkt alles prima!! Zodra de computer op de fiets in ingeschakeld krijg ik de totale rit tijd te zien. Heeft iemand een bedradingsschema?

Ik wil tijdens het fietsen gewoon de tijd rechtsonder in beeld hebben. Bij mijn Giant Twist Go knipperen alle vijf de lampjes aan de rechterkant van de Ride Control, dus moeilijk te volgen? Registreer Nadere informatie. Dan is er nog een vraag gesteld over de instelling op de display wat je wil zien onder het rijden.

De kabeltjes giant twist display instellen de houder lijken ingegoten dit om vocht buiten te houden. Bedankt voor het kiezen van de fiets met elektrische!

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Artikel 4 Procedure 4. Al 5 x een nieuwe ride control gehad omdat dan de ondersteuning, dan weer het licht en een andere keer alles uitvalt of alles gaat knipperen. Brinckers Nadere informatie. Wij wensen u alvast veel fietsgenot met uw nieuwe Giant elektrische fiets.

Jo Voncken zegt:. Na veel lezen Kabbelendwater en proberen is het mij gelukt de Ride Control heel goed in te stellen, zelfs met de automatische uitschakeling op 24 uur? Nog geen enkel probleem gehad met de RideControl, die doet het gewoon prima, giant twist display instellen.

Met het leeg raken van de batterij is vermoedelijk het totaal aantal gereden kilometers gewist. Je reageert onder je Google account.

Het maakt niet uit of hij op maneel resetten cijfer 0 of automatisch cijfer 1 staat. Naar de inhoud springen. Vul dan hier uw emailadres in.

Forum Giant-Twist-go-displayRide-control. De laatste tijd geven de computers sterk verschillende acculading toestanden aan. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u vele jaren, giant twist display instellen. Veiligheidsmaatregelen 3! Mijn ride control houdt de tijd niet vast als de display uitgeschakeld is.

Ik wil tijdens het fietsen gewoon de tijd rechtsonder in beeld hebben. De stekker altijd volledig in het stopcontact steken!

Nokia Charging Plate DT Daarnaast dient de eerste eigenaar het duplicaat van de garantieregistratiekaart te overhandigen aan de Giant-dealer. Helaas gaat het op nul zetten van de rit-afstand op bijna dezelfde manier als het volledig resetten van het computertje.

Mijn display blijft op uitschakelen staan.

Het probleem is dat u twee oudere computertjes serie P2 gekregen heeft en de gebruiksaanwijzing behorende bij de nieuwe computertjes serie P3. De motorondersteuning is niet beschikbaar wanneer de indicator knippert, giant twist display instellen. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www!

  • Spreuken over levenswijsheid
  • K otic hmh
  • Ikea norden tafel
  • Make your own superhero outfit